Wij zijn een creatief webdesign bureau, gericht op professioneel webdesign en ontwikkeling voor particulieren, éénmanszaken en kleine KMO’s. Voor elk project streven wij naar een ongeëvenaarde gebruikerservaring en sublieme kwaliteit voor personen en bedrijven die met hun website in de schijnwerpers willen staan.

Professioneel webdesign en ontwikkeling

Van een eenvoudige onepager of brochurewebsite tot geavanceerde e-commerce oplossing. We bieden professioneel webdesign en ontwikkeling aan om de beste oplossing voor je onderneming te garanderen, zodat je marketingdoelstellingen worden behaalt. We bieden daarom ook het volledige spectrum aan, gaande van website design, tot hosting en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Zelf geen kaas gegeten van technologie? Geen probleem, wij zorgen er voor!

Laat je door ons een nieuwe website maken, dan heb je zelf geen zorgen over alle bijkomende technische zaken. Wij verzorgen dit voor jou als deel van ons commitment.

Code editor

Wat betekent dit concreet? Wel, we zorgen voor het:

 • Ontwikkelen van je nieuwe website
 • Grafisch ontwerp en de huisstijl voor de website, aangepast aan jouw wensen en persoonlijke branding
 • Opvullen van de website met de eerste inhoud (teksten, foto’s, …)
 • Koppelen aan analytics tools zodat je het bezoek van je website kan opvolgen
 • Registreren van een domeinnaam, mocht je deze nog niet hebben.
 • Aanmaken van e-mailadressen bij de hostingprovider, gelinkt aan de website.
 • Live brengen van je nieuwe website op de hostingomgeving naar keuze. Nog geen hosting? Ook dit kunnen we verzorgen!

Professioneel webdesign en ontwikkeling zoals het hoort

Wij werken met oog op details en hebben maar 1 doel: goede resultaten waarmee je als klant tevreden bent. Door een duidelijk merk strategisch neer te zetten op een krachtig platform, helpen we om jouw onderneming online op de kaart te zetten.

De website is gericht op het binnenbrengen van nieuwe leads en klanten voor je bedrijf. De site versterkt je reputatie, trekt nieuwe business aan en creëert nieuwe kansen voor je bedrijf. Ben je benieuwd wat we zo al gedaan hebben, neem dan even een kijkje in ons portfolio.

En terwijl wij werken aan je nieuwe website, kan jij je zonder zorgen verder bezig houden met de groei van je bedrijf en het verder helpen van je klanten.

Hoe gaan we te werk?

 • Projectbespreking

  Uiteraard moeten we eerst weten wat je doelstellingen zijn. We bespreken samen de verwachtingen, mogelijkheden en tijdslijnen.
 • Grafisch ontwerp website

  Die nieuwe website moet een streling voor het oog worden. Daarom zullen we ook een ontwerp uitwerken en voorstellen dat zowel past bij jezelf of jouw bedrijf, als bij het doelpubliek dat je voor ogen hebt.

 • Prototype

  Rome werd niet in één dag gebouwd. Hetzelfde principe geldt ook voor je nieuwe website als we willen dat deze volledig in orde is. We bouwen eerst een prototype dat we als basis nemen voor verdere besprekingen en afwerking. Zo krijg je ook al een beter zicht op wat het eindresultaat zal brengen.

 • Afwerking

  Nadat we je feedback hebben ontvangen op het prototype, al dan niet in meerdere rondes van feedback, zorgen we er voor dat je nieuwe website volledig naar wens afgewerkt wordt.

 • Oplevering

  Alvorens we overgaan naar de volledige oplevering van het project, testen we de website eerst nog eens grondig. Als er geen fouten meer te vinden zijn, zetten we je nieuwe website live en sluiten we onze projectfase af. Maar geen nood, we laten je natuurlijk niet in de steek. Wij zijn er nog altijd om je verder te helpen!

Maar wat nadat we je nieuwe website hebben gemaakt?

Ben je zelf wel wat technisch aangelegd en heb je zin om zelf aan de slag te gaan, dan kan je kiezen zelf je website verder te beheren en up-to-date te houden. We werken meestal met een CMS-systeem zodat onze klanten zelf hun teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen. Dit zorgt er ook voor dat eigen beheer van de website eenvoudiger wordt. Mocht je toch ergens hulp nodig hebben, dan kan je zeker even contact opnemen.

Als je niet zo technisch bent aangelegd, of je hebt er geen zin of tijd voor om het zelf te doen, dan kan je uiteraard ook weer op ons rekenen om je website verder te onderhouden. Neem zeker even een kijkje wat we aanbieden voor WordPress Onderhoud of neem even contact met ons op.